Båtklubben ombesörjer sjösättning med kran enligt överenskommelse. Priser och kontaktpersoner finns under ”Kranar”.

I hamnen finns en slip för egen sjösättning av mindre båtar. Avgift 80 kr/tillfälle betalas vid betalstation vid rampen.

Om du har haft båten i annan sjö, och ska sätta den i sjön här, bör du spola av båten på spolplattan innan, för att förhindra smittspridning Kostnad för användning av spolplattan ingår i båtplatsavgiften!

Sjösättning

Hästholmens båtklubb

Specialsidor

Hamn, Vättern

Sjösättning stora båtar 16/5

Syllerstorpets mobilkran är redo att börja sjösätta klockan 09:00 lör-dagen den 16/5. De fartyg som står i magasinet flyttas ner till hamnen dagen innan, så det är bra om du är med och är behjälplig vid den transporten.

Hör av dig till transportledare K Lind (070-520 33 57) för mer info!

Glöm inte att sätta fart på väckar-klockan så du är pigg och glad och på plats i tid på lördagsmorgonen.

Asfaltering

På måndag 4/5 stängs Hamngatan av för trafik mellan "torget" och vår klubbstuga pga stensättning och asfalteringsarbeten, avstängningen beräknas vara i cirka 3 veckor. Trafik till och från hamnen hänvisas via Lastbergsvägen och namnlösa grusvägen. Vi i båtklubben har dock tillåtelse att själva tillfälligt häva avspärrningarna för transport av större båtar ner till hamnen. Mindre båtar går dock att ta ner via Lastbergsvägen.